Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите след победата

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред медиите след победата
Коментари Харесай

Стоянович засипа с похвали играч на Левски

Треньорът на Левски Славиша Стоянович приказва пред медиите след успеха над Монтана с 2:0 на „ Герена “.

„ Първият мач постоянно е сложен, вкарахме два доста хубави гола, само че желая още по-компактна игра. Ако съм почтен, през днешния ден чаках по-агресивна игра, повече надзор на топката. Не беше по този начин. Може да се дължи на терена или напрежение, че това е първият ни мач. Вкарахме попадения в верни миг, само че желая още. Със сигурност всички почитатели на Левски желаят по-добра игра и би трябвало да свършим още работа “, съобщи Стоянович.

„ Генерално съм удовлетворен от Сулака и Микулич, само че не особено в играта на Сулака, а на цялата отбрана – имаше някои рискови моменти. Имаше проблеми при започване на мача и това не би трябвало да го позволяваме. Микулич нямаше намеси, само че в първите 10 минути Монтана имаха две-три хубави статични положения и в случай че бяха вкарали гол не знам какво ще се случи с тази сила, с която започнахме мача. В верният миг реализирахме попаденията и спечелихме три точки, които са най-важните “, добави още той.

„ Има разновидности за позицията на Тома Даске. Юруков може да играе там. Славчев към момента не е подготвен за цялостни 90 минути. Имаме още пет-шест дни до дуела и ще намерим най-правилният избор за дуела с Етър. Не знам за какво започваме толкоз страхливо. Може да е огромно напрежение в някои играчи. Трябва да почистим това. Тотално друго влизаме в дуелите в Хърватия и тук. За някои е доста огромно напрежение. Трябва да схванат за какъв тим играят. Фланелката на Левски не е лесна за носене, само че всякога би трябвало да показваш добра форма, качества и отношение “, сподели сръбският експерт.

„ Говорил съм с Михайлович и имам информация за него. Трябва да го видя по време на тренировките. Включи се в по-лека преди мача с Монтана. Всички футболисти споделят, че са подготвени, само че е друго, когато тренираш с тим. Има време до мача с Етър и се надявам и той да бъде конкурентен за мача. Здравко има някои неповторими качества, само че би трябвало още да се работи с него в другите етапи на играта. Трябва да почисти някои неща и да вдигне равнището си “, сподели Стоянович.

„ Трябва да се отърсим от напрежението. Фланелката на Левски е фланелката на Левски. Когато пристигнеш в този клуб да знаеш това. Нормално успехите ти дават повече самочувствие, само че желая по-добра и компактна игра. Трябва да поговорим с господин Сираков дали ще даваме някой чартърен. Бързо се трансформира обстановката – една-две травми и броя на футболистите ти понижава. Тренирахме обстановки с Матео Стаматов, а в четвъртък се получи това. На някои позиции отново нямаме съответни смени и в този момент би трябвало рационално да помислим кой да дадем чартърен.Първенството е дълго – има доста травми, санкции и би трябвало да внимаваме за това “, добави още той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР