Треньорът на Левски Петръ Хубев се страхува да работи с

...
Треньорът на Левски Петръ Хубев се страхува да работи с
Коментари Харесай

Валери Божинов: Петър Хубчев е страхливец

Треньорът на " Левски " Петръ Хубев се опасява да работи с хора, които имат мнение. Това сподели някогашният нападател на сините Валери Божинов, който беше освободен точно от Хубчев преди началото на сезона.

" Човек не би трябвало да се самозабравя. Няма да укривам, че тогава помолих Хубчев да остана в " Левски " и да завърша кариерата си там, само че очевидно съм му пречел. Според мен той е нерешителен човек, страхливец е. Има боязън даже и от самия себе си. Страх го е да работи с хора, които имат мнение, хора като мен. Аз споделям каквото мисля, приказвам откровено, подобен човек съм ", разяснява Божинов пред " Спортал ".

В момента 33-годишният футболист е свободен сътрудник и се готви със " Септември ", откакто се раздели с " Ботев " (Враца). Божинов разкритикува отношението в " Левски " към вратаря Николай Михайлов и освобождението на някогашния треньор Георги Дерменджиев след едвам три месеца работа.

" За Георги Дерменджиев би трябвало да питате Павката Колев. Той е способен и схваща, той беше индивидът, който докара Дерменджиев, след това сподели, че не го е желал. Такива мемоари имам ", добави Божинов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР