Треньорът на Левски Петър Хубчев разкри, че сините чакат още

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев разкри, че сините чакат още
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Чакаме четирима нови, аз ги одобрих

Треньорът на Левски Петър Хубчев разкри, че " сините " чакат още трима или четирима футболисти в първите дни на лагера в Австрия.
 Левски се укрепи с национал на Черна гора
26-кратните шампиони привлякоха черногорския вратар Милан Миятович и гръцкия бранител Янис Каргас, а в този момент под прицел са офанзивни играчи.

" Трансферите бяха планувани. От няколко дни се водят договаряния освен с тези двама футболисти, а с четирима или петима. Като численост, мъчно мога да ви кажа какъв брой още ще притеглим, само че най-малко трима или четирима се надяваме да бъдат в лагера до няколко дни. Аз съм индивидът, който утвърди тези прехвърляния. За останалите всичко е въпрос на договаряния. Понякога се получава, различен път - не. Следващите прехвърляния ще бъдат на офанзивни, само че договарянията са сложни.



Николай Кръстев е решил да поеме по различен път. Искахме да го задържим, само че той предяви други свои стремежи. В края на краищата, за мен е значимо хората, които са тук, да са на 100 % в клуба. Как ще стане разтрогването на контракта, не мога да ви кажа. Знам единствено, че той пожела да стартира на чисто. За Иван Горанов в елементи не мога да приказвам. Търсим на този пост най-малко още един човек. Ако той въпреки всичко има предпочитание да отиде другаде, не можем да го задържим ", показа Хубчев.

Относно новия състезателен шеф Ивайло Петков, експертът сподели: " Той е млад, упорит. Първите усещания са, че свърши доста работа за няколко дни. Оформи неща, които съпътстват прехвърлянията ".

По-късно през днешния ден Левски ще разбере и първия си противник в Европа, само че треньорът на " сините " не пожела да разяснява потока.

" Погледнах ги, само че не мога да ви кажа нищо повече. По-добре е да не приказвам нелепости ", приключи Хубчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР