Треньорът на Левски Петър Хубчев посочи основната причина за домакинската

...
Треньорът на Левски Петър Хубчев посочи основната причина за домакинската
Коментари Харесай

Хубчев: Направихме уникални грешки

Треньорът на Левски Петър Хубчев уточни главната причина за домакинската загуба с 1:3 от Берое, която бе четвърта поредна за „ сините “ от този противник в елита. Според експерта отборът позволява обикновени неточности и те са довели до първото проваляне този сезон в efbet Лига.

„ Не знам какъв брой ще е трезва оценката незабавно след мача, когато към момента има страсти. Видях ти неповторими наши неточности, след които пристигнаха три гола в нашата врата. Уникални неточности, наши неточности. Топката е в нас и бъркаме. Две от грешките са на напълно младо момче, момче от школата. Какво да създадем? Да го изхвърли от тима? Това са обикновени неточности. Може би неточности на растежа, в случай че желаеме да разчитаме на такива хора, би трябвало да отстраняваме такива неточности и да ги понижаваме “, разяснява Петър Хубчев след мача

„ Ако потегли да изяснявам положението на шест-седем играчи, ще излезе, че се извинявам. Нуно Рейш стартира мача с травма. Имаше проблем на загрявката. В момента нямаме човек, който може да го замести пълноценно. Бъдещето на Нашименто в Левски зависи напълно от него. Ние с екипа го върнахме в тима, тъй като той към момента получава заплата. Той бе един от тези, които сбъркаха. Ще бъда удовлетворен, в случай че вземем най-малко двама или трима индивида в отбранителен проект или такива в средата на терена след напускането на Мариани”, продължи наставникът на „ сините “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР