Треньорът на Левски - Николай Костов, проведе разговор с отбора

...
Треньорът на Левски - Николай Костов, проведе разговор с отбора
Коментари Харесай

Караници в съблекалнята на Левски

Треньорът на Левски - Николай Костов, организира диалог с тима преди вчерашната подготовка. Заниманието на " сините " беше планувано за 15:30 часа, само че футболистите излязоха за него половин час по-късно.

Наставникът на столичния гранд приказва на висок звук с футболистите след следващата издънка на отбора. В понеделник Левски изпусна два гола задатък против Локомотив София и приключи 2:2 в " Надежда ". " Сините " позволиха наивни неточности в последния четвърт час на дуела и разрешиха на противника да стигне до точка.

В последните мачове на Левски се виждат доста проблеми. В отбора по този начин и не съумяха да компенсират отсъствието на Уелтън. Няма помен от положителната игра в отбрана на тима, демонстрирана през предишния сезон.

Разочароваща е и играта на двете летни попълнения – халфовете Дарлан и Фадига. До момента те не се и приближават до това, което би трябвало да демонстрират. Офанзивният халф Фадига няма нито гол, нито асистенция в шампионата. Двата гола на Локомотив в понеделник пристигнаха със съдействието на Дарлан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР