Треньорът на Левски - Николай Костов, е провел разговор с

...
Треньорът на Левски - Николай Костов, е провел разговор с
Коментари Харесай

Костов проведе специален разговор със синята защита

Треньорът на Левски - Николай Костов, е провел диалог с бранителите. Причината за това е, че " синята " защита демонстрира съществени недостатъци при изнесената висока линия, с която работи отборът.

Именно подобен пропуск в отбранителните дейности докара до попадението на Пирин при триумфа на столичани с 2:1 в Благоевград. 60-годишният експерт държи по този метод тимът му да работи отсега нататък в шампионата и непрекъснато беседва със бранителите по какъв начин желае те да бъдат позиционирани. При новата тактическа скица крайните бранители се прибират в средата на терена, което за момента не се получава по най-хубавия метод, само че треньорът е оптимист, че детайлите ще бъдат изпипани.

За идния мач против Арда от 22-рия кръг Костов няма да може да употребява Хосе Кордоба. Панамецът си изкара пряк червен картон против орлетата и ще бъде осъден за дуела с кърджалийци.

По този метод наставникът няма огромен избор за сърцето на защитата и ще заложи на Келиан ван дер Каап и Кристиан Димитров. Двамата демонстрираха добър синхрон против Пирин, когато Левски трябваше да работи през множеството време с човек по-малко на терена, написа " Тема Спорт ".
 Левски и Виктория (Пилзен) не се схванаха за Рикардиньо
Левски и Виктория (Пилзен) не се схванаха за Рикардиньо

Нападателят остава на " Герена " и през пролетта
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР