Треньорът на Левски Николай Костов бе категоричен, че тимът му

...
Треньорът на Левски Николай Костов бе категоричен, че тимът му
Коментари Харесай

Костов: Колкото по-бързо се отърсим от загубите, толкова по-добре

Треньорът на Левски Николай Костов бе безапелационен, че отборът му излиза за победа на „ Тича “, макар проблемите, които има при окомплектоването на състава си.

„ Рецептата за победа сме я дали на футболистите. Много мъчно се играе на „ Тича “. Знаем против кого се изправяме и сме се настроили да използваме всички наши благоприятни условия да победим в този дуел. Имаме много играчи, на които няма да можем да разчитаме. Психическото ни положение няма по какъв начин да е положително след такива загуби, само че би трябвало да се отърсим. Колкото по-бързо го създадем, толкоз по-добре. Физически – имаме контузени съществени играчи, само че вършим всичко допустимо да се върнат, с цел да подсилят състава, да имаме повече варианти, с цел да не се натрупва отмалялост в едни и същи играчи “, стартира Костов.

„ Изобщо не мисля за Илиан Илиев, а за противодействието на Черно море. С Илиан сме в положителни взаимоотношения. Нямам самообладание да приказваме на тематика футбол с него, тъй като има какво да си кажем. Той е народен селекционер – несъмнено вижда, че за разлика от Лудогорец и ЦСКА залагаме на по няколко български футболисти във всеки мач. Това е в интерес и на Илиан персонално, и на националния тим, и на българския футбол като цяло “, показа още треньорът.

„ Естествено, че когато губиш настава игрова рецесия. Не намерихме играта си през последните 90 минути. Беше витално значимо да се представим добре. Точно тези, които чакахме да не се поддадат на напрежението, те го направиха. Иван Андонов не е изгубил титулярното си място. Той най-вероятно ще бъде под рамката с Черно море. Ще бъде погрешно в случай че го сменим след първата и единствена неточност. Аз поех отговорността за това, което се случи с Иван “, сподели още Костов.

Той разяснява и тематиката с новия си контракт с клуба.

„ Сега не е моментът да беседваме. Щом е споделил скоро, значи ще го чакаме. Ще обсъдим опцията да променим нещата в клуба към положително. Все още работим в режим на митинг. Мисля, че футболистите, които отпътуваха имат дял клубът да се облекчи финансово. Въобще не желая да приказвам за моя персонален контракт. Като му пристигна времето. Да изчакаме това скоро и тогава ще приказваме “, приключи Костов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР