Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов заяви, че успехът срещу

...
Треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов заяви, че успехът срещу
Коментари Харесай

Папазов: Скандално е, ако от "Балкан" имат претенции в този мач

Треньорът на " Левски Лукойл " Константин Папазов съобщи, че триумфът против " Балкан " през днешния ден в първия дуел сред двата отбора от полуфиналната серия е значим поради начинa, по който " сините " го реализираха - с поврат след серия от 16-0 за " Балкан " в края на втората и началото на третата четвърт. Тити добави, че намира за скандални претенциите на противника към съдийството.

" Вече ми пристигна до гуша. Скандално е, в случай че от " Балкан " са имали искания в този мач. В третата част, в случай че съдиите стартират да свирят тази твърда игра, би трябвало и ние да имаме искания. Ако малко разбирате от баскетбол, би трябвало да виждате по какъв начин те изравниха. Някъде да споделям аз нещо и да се окайвам? Изключителна експанзия в тима на противника, разрешили са съдиите, имат право. Преди да почне мачът, Джордан е с фаулове. Аз цяла година мълча, само че мисля, че към този момент има някакъв предел. "

Снимка: Lap.bg

" Много сложна победа и извънредно значима. По метода, по който се разви мачът, в случай че бяхме изгубили, щеше да бъде голям психически срив за нас след положителната втора четвърт и 12 точки преднина против доста сериозен противник. След почивката излязохме сякаш малко безгрижно, а те – на ръба на риска и доста проведено и нападателно в отбрана. Не демонстрираха такова лице през първото полувреме, това ни изненада. Играта им беше на ръба на фаула. Успяха да откраднат доста топки и да създадат серия от 16:0, макар че взехме и спиране, имаше и промяна в този интервал. Радващото е, че при този потрес ние успяхме да се запазим и да оцелеем. "

" Това е един доста мощен тим, който беше видоизменен в третата част. Може би тази изключителна експанзия, която те поставиха и това себераздаване, се отрази на умората при тях. Като цяло мисля, че натежа умората, тъй като ние в този миг изглеждахме доста леки. 29 точки вкарахме през последната част при единствено 8 в третата. Такива диапазони никога не са потребни, само че отново споделям – от психическа позиция е извънредно значимо, че спечелихме този мач. Можеше да загубим, само че мач, който е бил панер за панер, а не при такива обрати, тъй като те в действителност въздействат доста на душeвността. Сега съм удовлетворен, че сме положили този темперамент и сме съумели. ", сподели още Папазов.

Снимка: lap
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР