Треньорът на Левски Живко Миланов коментира поражението на тима с

...
Треньорът на Левски Живко Миланов коментира поражението на тима с
Коментари Харесай

Живко Миланов с гореща новина след поражението от Славия

Треньорът на Левски Живко Миланов разяснява провалянето на отбора с 1:2 от Славия в стартовия мач за двата отбора от новото състезание на efbet Лига. Специалистът приказва и по тематиката с възможни нови прехвърляния, като разяснява, че се чака огромно развиване към Иван Горанов и възможното му идване на "Герена ".

"Не ни доближи да вкараме втори гол, знаехме по какъв начин ще играе Славия, компактно затворени в своята половина и играят на контраофанзива. Доволен съм от момчетата, сигурен съм, че те ще наподобяват по-различен метод в идващите мачове ", стартира Миланов.

"Това са млади момчета, обикновено е да има и спадове, владеехме мача, самодейността, би трябвало ни още малко повече опит, искаше ми се да тръгме с победа, гледаме напред, играха по добър метод като изключим резултата ", добави той.

"Надявам се, че в идващите мачове ще играем по-добре. С излизането на Ради се наруши салдото, той е нашият капитан, има проблем с прасеца, на следващия ден ще премине обзор и ще се види какво е положението му. Надявам се в идващите седмици да има развиване и с нови играчи, търсим футболисти на две-тре позиции, идната седмица ще има огромно развиване с Иван Горанов ".

"Доста хора имаше за първи мач, хората оцениха и тази всеотдайност, която вършат играчите в последните седмици, мога да им обещая, че момчетата ще дават максимума от себе си и ще ги зарадват с победи ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР