Треньорът на Левски Делио Роси заяви, че няма намерение да

...
Треньорът на Левски Делио Роси заяви, че няма намерение да
Коментари Харесай

С текучество няма как да се гради стабилен отбор, заяви Делио Роси

Треньорът на " Левски " Делио Роси съобщи, че няма желание да притегля огромен брой футболисти през зимата. Според италианския експерт текучеството на играчи е спънка при построяването на обединен и конкурентен тим.

" Ако всяка година сменяме по 12 футболисти, в никакъв случай няма да създадем тим. Трябва да се взимат по опция по трима-четирима по-добри футболисти на сезон, с цел да може последователно да направиш постоянен тим ", съобщи Роси преди първата подготовка на сините за 2018 година

През лятото " Левски " направи огромна селекция. Тогава в състава бяха привлечени 14 нови попълнения, измежду които игралите във Висшата лига на Англия Габриел Обертан и Жорди Гомес.

Роси добави, че няма проблем някой футболист да бъде продаден, само че желае в случай че това стане, клубът да откри по-добър заместител. Италианецът уточни, че още преди два месеца е споделил на управлението какви прехвърляния желае.

" Всички желаят да имат добър тим и да реализират триумфи, без да влагат доста средства. Имаме положителни футболисти и са ни нужни още няколко, които да ни разрешат да подобрим целия тим ", сподели още Роси.

Във вторник сините отпътуват за Малта, където ще останат до 6 февруари. Отборът ще изиграе пет другарски срещи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР