Треньорът на Левски Делио Роси затвори торбата със зимни контроли

...
Треньорът на Левски Делио Роси затвори торбата със зимни контроли
Коментари Харесай

Роси като Къци, да пише на Великденския заек...

Треньорът на Левски Делио Роси затвори " торбата със зимни контроли " - леко дрипава. Днес отвори тази с лафовете. Пак не му се получи изключително добре. Върна ни обратно във времето, когато Къци Вапцаров разказваше вицове от ефира.

Италианецът не схваща за какво в България отдаваме толкоз огромно значение на другарските мачове. Те били чисто и просто тренировки, а на " Герена " не си поставяли за цел да провеждат контроли с именити противници. Г-н Роси да види последните публични мачове на Левски с задгранични противници. Като цяло тези на тимовете ни, като се изключи Лудогорец. Толкова сме го закъсали, че най-малко в инспекции с класни противници от чужбина си подвигаме самочувствието. Ако ги бием, несъмнено. ЦСКА отново беше с един гърди напред - игра с киевския Динамо, със Спартак от Москва. Левски се изтеза против малтийци. И обърна борещ се да не изпадне клуб от втора австрийска дивизия. Не, не е добре.

Собственикът Спас Русев съобщи, че последните попълнения са били първи избор за " сините ". Сега Роси стартира да изяснява по какъв начин желал Роналдо, Игуаин и Дибала, но те отказали да станат левскари. Тук е първият анекдот в жанр Къци. А намръщените хора от Балканите очевидно не разбираме хомура на италианеца.

Той по този начин и не пожела да каже какви са поставените цели пред тима в шампионата и за Купата на България. Нямало проблем да напише писмо до Дядо Коледа, че желае дубъл. Има проблем, мина Коледа. Раси може да опита с писмо до Великденския заек. Нали знае, че по Великден стават чудеса.

Шагата настрани - експертът да пита Емил Велев-Кокала по кое време за последно Левски завоюва трофей. Ще разбере за какво почитателите жадуват по този начин мощно подобен. С високата си заплата, с визитката и опита си, с новите попълнения, всичко с изключение на Купата ще е неуспех за него и Левски. Защото купата продължава да наподобява мираж. Това ще е може би най-скъпото трето, в най-хубавия случай второ място допълнително от 100-годишната история на клуба.

Делио Роси е напрегнат и очевидно желае да го смъкна с смешки и загачки на конференциите. Няма време, мачовете чукат на вратата. А Левски не е това, което би трябвало да бъде. Видя се по време на контролите-тренировки. Още първият мач с Ботев ще е огромен тест. Не го ли издържи, Делио да се приготви за надалеч по-облачни дни. И срещи - с публицисти, почитатели, управление.

Това е Левски, господин Роси!

 Делио Роси: Исках да вземем в Левски Роналдо, Игуаин и Дибала, само че ни отхвърлиха
Делио Роси: Исках да вземем в Левски Роналдо, Игуаин и Дибала, само че ни отхвърлиха

" Няма проблем да напиша писмо до Дядо Коледа, че желая да вдигнем Купата и да спечелим купата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР