Треньорът на Левски - Делио Роси иска да изолира отбора

...
Треньорът на Левски - Делио Роси иска да изолира отбора
Коментари Харесай

Роси се страхува от шпионаж, засекрети тренировките на Левски

Треньорът на Левски - Делио Роси желае да изолира тима до мача с Ботев, научи " Меридиан мач ". Италианецът е оповестил, че на " Герена " има прекомерно елементарен достъп, също така не желал да вижда камери на заниманията до борбата с " канарчетата " в неделя.

 Делио Роси няма да разчита на Антони Белмонт
Делио Роси зачерта чужденец на " Герена "

Футболистът остава отвън сметките

Той не желал да бъде заснемано подреждането на играчите при статични положения, както и някои промени в тактиката, които планува за дуела с " канарчетата ". Така представители на медиите ще могат да участват единствено на първите 15 минути от тренировките, които " сините " ще организират до края на седмицата.

Същото важи и за другите външни лица. Роси няма проблеми с контузени играчи и ще може да разчита на всички на мача с Ботев. Вчера " сините " не упражняваха, откакто Делио реши да им даде един ден отмора след контролата със Сливнишки воин, която се игра в събота. Преди това обаче италианецът в характерен жанр изпоти футболистите в неделя.

На " Герена " също по този начин са много стреснати от остаряло изявление на Делио Роси, което се появи по уеб страниците в неделя. То е оповестено в " Кориере каузи сера " на 24 септември 2014 година, а към него били пришити думи на Роси за Левски от разнообразни конференции, които е давал на " Герена ".

 Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски
Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски

" Отношението към него е като към същинска звезда "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР