Треньорът на Левски Делио Роси, даде интервю пред колегите от

...
Треньорът на Левски Делио Роси, даде интервю пред колегите от
Коментари Харесай

Делио Роси: Трудностите ми харесват, Левски е предизвикателство

Треньорът на Левски Делио Роси, даде изявление пред сътрудниците от " България Он Еър ", което бе обявено още през вчерашния ден. Италианският експерт приказва искрено пред Десислава Джерманска.

" Обичам провокациите. За мен няма значение мястото. Искам да работя тук, тъй като това е нещо ново за мен. Искам да видя по какъв начин ще работя в една друга от Италия среда. Работя по 24 часа дневно. Не съм човек, който се откъсва от работата си нито за минута. 

Не съм правил взаимни отстъпки в работата ми и няма да го направя! За да ме предложения президентът на Левски тук, значи, че ми се е доверил и желае да види по-различна игра. Ще работя тъкмо за това ", съобщи Роси.

" Трудностите ми харесват, не се опасявам. Допада ми да опитвам нови неща и да натрупвам друг опит, да надграждам. Обичам да работя с деца, започнах с тях, в този момент с мъжете, само че в края на кариерата ми мисля да се върна в Италия и още веднъж да упражнявам деца ", добави италианецът.

" В България ме одобриха доста добре, за което благодаря. Предполагам тъй като Левски и Лацио са побратими тимове. Може би, в случай че бях някогашен треньор на Рома, нямаше да ми се радват толкоз ", сподели още Роси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР