Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, призна, че доста неща

...
Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, призна, че доста неща
Коментари Харесай

Стоилов: Всички удари ни бяха горе, не знам накъде ще поеме Левски

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов, призна, че много неща от всички футболни съставни елементи са липсвали на тима да победи Септември София, откакто срещата приключи 0:0. Според хасковлията тимът сега не се намира в позиция, от която да мисли надграждане, като подчертава, че не знае накъде може да поеме клубът оттук-насетне със селекционната политика.

„ Грешна стъпка е, тъй като не успяхме да отбележим гол. Имахме влизания, само че неточни последни подавания и удари. Това са слаби звена при нас, изключително последният удар. Видно е, че последните мачове не можем да отбележим повече от гол. Имаме проблем в завършващата фаза. Футболистите се стараха през днешния ден, имаше тръпка, само че ни липсваше последният удар “, стартира Стоилов.

„ От всичко по малко ни липсваше. Трябваше да шутира по-спокойно на бързия терен. Всичките ни удари бяха горе. Последните мачове не можем да отбележим повече от гол. На този стадий нищо не можем да кажем накъде ще поеме Левски. Ситуацията е такава, каквато е в този момент. С малко повече експанзия ще излезем от това състояние. Като нямаш задоволително акуратност, би трябвало повече експанзия и хъс. Нищо друго не може да създадем “, приключи хасковлията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР