Треньорът на Левски – Николай Костов, говори след разгромния успех

...
Треньорът на Левски – Николай Костов, говори след разгромния успех
Коментари Харесай

Николай Костов: Клубът и аз решихме да не отлагаме мачове

Треньорът на Левски – Николай Костов, приказва след разгромния триумф с 6:0 над Локомотив София. Костов похвали своите футболисти след огромния успех на „ Герена “ и приказва нашироко за тактическия план при „ сините “.

„ Най-много ми хареса атмосферата на стадиона, защото нашата аудитория ни поддържа от самото начало, за което безпределно им благодаря. Създаде се добра атмосфера. За играта ни – мисля, че в самото начало започнахме съществено да пресираме противника. Принудихме ги да играят с дълги подавания, а това нас ни устройва. Оставахме дълго в половината на съперника. Започнахме да направляваме напълно играта и с това приветствам нашите футболисти, защото това е нашата цел – да сме нападателни, когато пресираме при изнасяне на топката. Днес ни се получи “, стартира Костов.

„ Така сме структурирани по полето, че всички наши полузащитници могат да влизат от втора позиция. Това е неловко за противника. Поздравявам ги, че реализирахме опциите си. Имаме добър вратар и бранители. Радостно е, че това доверие се предава по всички линии “, продължи треньорът на Левски.

„ Димитров и Рикардиньо са с проблеми, само че те не са огромни, с цел да се тревожим. Амбицирани сме да се представим добре и против Шкупи. Победихме първия мач, въпреки да имахме компликации. Футболът там беше друг съпоставяне с през днешния ден. Искаме да покажем на македонците, че няма да предизвикваме, а положително образование. Не единствено моето, а на целия клуб е решението да не отменяме мачовете си. Не сбъркахме с това, че не отложихме мача си. Може в следствие да отложим някои от игрите, които предстоят “.

„ Самият резултат беше подобен, че подготвя да направя смени, с които повече футболисти да вземат присъединяване “, приключи Николай Костов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР