Треньорът на Лацио Симоне Индзаги похвали отбора си за характера

...
Треньорът на Лацио Симоне Индзаги похвали отбора си за характера
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Критиките към Лацио са несправедливи

Треньорът на Лацио Симоне Индзаги похвали тима си за характера след загубата от Ювентус с 1:2 на " Алианц Стейдиъм " в един от основните мачове на 34-ия кръг. Лацио се показва неубедително след подновяването на сезона, само че набраните точки резервират позицията му в зона Шампионска лига.

" Представихме се впечатляващо на фона на всичките ни проблеми. Имах единствено 12 футболисти за тренировки, само че бяхме проведени и заредени. Можехме да създадем огромни проблеми на Ювентус, в случай че имахме повече шанс. Ситуацията с дузпата на Ювентус беше много комплицирана, само че и двамата съдии - Орсато и Мацолени, изгледаха повторението и взеха решение, което не оборвам.

Дразнят ме критиците ни, защото Лацио завоюва до този миг 14 точки повече от предишния сезон, взехме Суперкупата на Италия и се завръщаме в Шампионската лига след 13 години неявяване. Дано запазим този състав и притеглим и нови имена, с цел да не сме толкоз подвластни при контузии на играчи ", сподели Индзаги. Серия А 34 кръг, понеделник 20 юли  Ювентус 2:1краен резулат  Лацио
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР