Треньорът на Лацио Маурицио Сари бе изключително доволен от победата

...
Треньорът на Лацио Маурицио Сари бе изключително доволен от победата
Коментари Харесай

Сари: Да спечелим тук означава много

Треньорът на Лацио Маурицио Сари бе извънредно удовлетворен от успеха с 1:0 над Наполи в Серия " А ". Според него успеха на " Диего Армандо Марадона " значи доста, въпреки да дава единствено три точки.

" Тази победа значи три точки. Това са значими три точки против тим, който играе собствен личен сезон. Мисля, че досега те имаха 11 победи и 1 тъждество вкъщи. Затова да спечелим тук значи доста. Представихме се на високо равнище от позиция на внимание, фокус, отдаденост и предпочитание за победа. Мисля обаче, че има какво да се желае от позиция на техниката ", счита Сари.
 Лацио спря полета на Наполи Лацио спря полета на Наполи
" За нас казусът в никакъв случай не е бил да се представим добре в един мач, казусът е да покажем неизменност. В съпоставяне с предишния сезон имаме по-малко недостатъци, не вършим толкоз неточности, тъй че се надявам, че сме намерили правилния път. Това бе тежък мач за крилата ни, които трябваше да се жертват за тима и да оказват помощ в защита, когато бековете на Наполи се включваха в офанзива. Да видя, че те са подготвени да работят за тима е доста прелестно за мен като треньор. Хората споделят, че Сари не прави промени в състава си, само че в последните три мача съм употребявал общо 21 играчи. Днес не направих ротации, само че вижте с каква пейка разполага Наполи спрямо нашата ", добави наставникът.

Накрая той пожела триумф на Лучано Спалети в борбата за купата.

" След този сезон, в случай че той изведе тима до купата, което съм сигурен, че ще се случи, той ще стане крал на Неапол. Винаги е хубаво да побеждаваш, само че в Неапол това е още по-специално. Радвам се за Лучано, че ще усети тази тръпка ", приключи Сари.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР