Треньорът на Кайзериспор Мариуш Сумудица може и да желае горещо

...
Треньорът на Кайзериспор Мариуш Сумудица може и да желае горещо
Коментари Харесай

Кайзериспор няма да чака вечно Кешеру

Треньорът на Кайзериспор Мариуш Сумудица може и да желае горещо да работи с нападателя на Лудогорец Клаудиу Кешеру, само че в случай че не се стигне до договорка в най-скоро време, тази алтернатива ще отпадне. Поне по този начин твърди румънското издание „ Фанатик”.

Кешеру ракъсван сред Турция и Китай

31-годишният румънски национал навлезе в последните 6 месеца по своя договор с разградчани и това го трансформира в апетитна хапка на пазара. За интереса на Кайзериспор и Сумудица се мълвеше още към края на предходната година, като точно наставникът е апетитен за огромния основател.

Турска война за голмайстора на Лудогорец

Според „ Фанатик” и двамата имат предпочитание да взаимна работа, само че проблем може да се окаже както позицията на Лудогорец (откъдето до този миг отхвърлят като евентуална разлъка с играча), по този начин и молбата на самия Кешеру, който желае малко повече време за размисъл.

От Кайзериспор упорстват прехвърлянето да се случи допустимо най-скоро и нямат желание да чакат. Румънските медии даже приказват, че клубът контракти различен нападател – украинецът Артьом Кравец. Има огромна възможност в идващите дни 28-годишният Кравец да подпише контракт за 2,5 години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР