Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас не демонстрира особен респект към

...
Треньорът на Жалгирис Валдас Дамбраускас не демонстрира особен респект към
Коментари Харесай

Треньорът на "Жалгирис": "Лудогорец" е хаотичен и с неясен стил

Треньорът на " Жалгирис " Валдас Дамбраускас не показва необикновен почит към " Лудогорец ". Утре двата отбора излизат един против различен в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

Според наставника българският отбор е с неразбираем игрови жанр. " Много е мъчно с една дума да определиш какъв тим е " Лудогорец ". Може би най-правилното е да кажеш, че това са като два разнообразни тима - единият играе в офанзива, а другият в отбрана. Понякога наподобяват безредни и непредсказуеми. Но това е отбор, който обича офанзивата и всички се включват напред ", проучва Дамбраускас.

Той добави, че съгласно извършеното разузнаване " Лудогорец " е сменил тактическата скица. " Преди имаха един човек в офанзива и най-често тази роля беше поверена на румънеца Клаудиу Кешеру. Сега имат четирима футболисти, които непрекъснато си сменят позициите и всеки един от тях може да се окаже на позиция за пукотевица и да означи. Защитата им стои в своята половина и нормално изнасят топката по фланговете. "

Дамбраускас е безапелационен, че знае по какъв начин " Жалгирис " може да се опълчи на своя противник. " Нашият тим има опит от мачовете си с " Астана " и с шведския " Малмьо ". Но футболистите на " Лудогорец " имат самостоятелни качества, които им разрешават да взимат независими решения на терена. "

" Знаем, че ще ни бъде мъчно. Но не сме неудачници. Победите в шампионата, резултатите от контролите не ни дават кой знае какво самочувствие, тъй като равнището тук е друго. Но няколко хиляди души по трибуните ще оказват помощ на моите футболисти да покажат неподозирани качества ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР