Треньорът на изведе отбора си до финала в турнира за

...
Треньорът на изведе отбора си до финала в турнира за
Коментари Харесай

Пирло: Все още не сме постигнали нищо

Треньорът на изведе тима си до финала в шампионата за Купата на Италия още в първия си сезон отпред на клуба. Това се случи след равенството 0:0 в реванша с и продължение напред след триумфа с 2:1 в първия мач. Специалистът призна, че това е била една от задачите, които си е сложил при поемането на тима, само че добави, че към момента " бианконерите " не са постигнали нищо и имат още работа за извършване.

" Надявах се да стигнем дотук. Като дебютант се надявах да спечелим Суперкупата, да стигнем до финала за Купата на Италия и до 1/8-финала в Шампионската лига. Като футболист всичко беше по-лесно, всичко свършваше с края на мача. Като треньор би трябвало незабавно да стартира да мисля за идващия дуел, да мисля за 30 разнообразни неща. За момента не сме постигнали нищо. Сега би трябвало да си починем и да стартираме подготовка за идващия мач в неделя ", съобщи Пирло.

Специалистът бе съпоставен с Масимилиано Алегри след края на мача и призна, че е поласкан от това.

" Приятно е да чуя това съпоставяне. Ако съумея да печеля това, което той завоюва, може да ме наричате Алегрианец. Всеки мач е друг и се приготвяме по друг метод. Интер съвсем нямаше прецизен удар през днешния ден, до момента в който ние имахме няколко положителни благоприятни условия. Доволен съм. Още от началото на сезона се отбраняваме в скица 4-4-2, само че през днешния ден играхме по напълно друг метод. В взаимозависимост от това, което демонстрира противника, решаваме по какъв начин ще излезем на терена, само че в отбрана оставаме във групировка 4-4-2 ", сподели още експертът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР