Треньорът на Истанбул Башакшехир Абдулах Авджъ призна преди утрешното гостуване

...
Треньорът на Истанбул Башакшехир Абдулах Авджъ призна преди утрешното гостуване
Коментари Харесай

Треньорът на Истанбул Башакшехир: Липсата на важни играчи ще окаже влияние

Треньорът на Истанбул Башакшехир Абдулах Авджъ призна преди утрешното посещение на Лудогорец в Разград, че „ орлите ” имат класа и опит, насъбран в европейските клубни шампионати през последните години. Той акцентира, че въпреки всичко и неговият отбор също е натрупал опит. Мачът от група „ C ” на Лига Европа е на следващия ден от 22:05 часа българско време.

„ Излизаме, с цел да спечелим мача. Така ще увеличим коефициента на страната си и ще придобием спомагателен опит и ще имаме късмет в последната среща с Брага да се борим за продължение напред в шампионата. Имаме доста контузени играчи, само че и наличните ще се оправят ”, показа Авджъ на конференцията на отбора.

Турският отбор е без голмайстора си Емануел Адебайор, който е болен от грип, а в лазарета са Клиши, Емре Бельозоглу, Махмут Такдемир, Тунай Торун и Мехмед Батдал.

„ Това са значими играчи и неналичието им ще окаже въздействие. С тях схемата щеше да наподобява по-добре. Ние обаче се нагаждаме по отношение на компликациите, следим деликатно тактиката на противника и по време на мача нагласяме играта си по отношение на нея. И без отсъстващите футболисти ще се оправим добре ”, акцентира още наставникът Истанбул Башакшехир.

„ Ще се радваме да победим, само че в случай че не го създадем, ще се радваме на опита, който трупаме. При нас няма напрежение. Още преди първия ни мач приказвах с Жуниор Кайсара за Лудогорец. Той ще бъде на терена и се надявам да се показа на високо равнище ”, приключи треньорът на турския отбор.

БЛИЦ показва всичко за българското присъединяване в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР