Треньорът на Интер Симоне Индзаги увери, че отборът му няма

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги увери, че отборът му няма
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Нощите в Шампионската лига са специални

Треньорът на Интер Симоне Индзаги увери, че тимът му няма да разчита на преднината си от 1:0 от първия мач против Атлетико (Мадрид) в дуела реванш сред двата отбора от осминафиналната фаза на Шампионска лига, който ще се играе в испанската столица.

" Без подозрение знаем, че това ще бъде доста сложен и значим мач на стадион, където Атлетико завоюва 13 победи и направи едно тъждество този сезон в Ла Лига. Нощите в Шампионска лига са специфични и желаеме да дадем всичко от себе си, с цел да продължим това пътешестване ", сподели Индзаги пред " Sky Sport Italia ".

" Имаме малко преимущество от първия мач, само че ще се опитаме да забравим това и да признаем, че на моменти Атлетико сподели какво може да направи и на Сан Сиро. "

" Спечелването на дубъл през този сезон е това, което всеки желае. Междувременно преодоляхме груповата фаза за три следващи години, което не се приемаше за даденост през предходното десетилетие. Класирахме се и за Световното клубно състезание. "
 Атлетико (Мадрид) - Интер в мач-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига
Атлетико (Мадрид) ще се опита да смъкна на земята летящия високо Интер

Първата среща в Италия приключи с най-малък триумф за " нерадзурите "

" Не съм склонен обаче с тези, които споделят, че този тим е " роден " в Истанбул с финала от предишния сезон. Виждам едно пътешестване, което започнахме преди три години, по време на което постоянно достигахме най-малко до осминафиналите. "

" Гледайки през целия сезон, се оправяме добре както против тези, които чакат и се пазят, по този начин и против тези, които са по-агресивни. Не знаем какво ще направи Атлетико, те обичат да трансформират метода си, могат да играят 3-5-2 и 4-4-2 и имат играчи със ужасно качество. Не мисля, че системите вършат разликата, а по-скоро по какъв начин играчите я интерпретират. "

" Имам няколко разнообразни подозрения, защото Ачерби се завърна в събота против Болоня, а Де Фрай изигра доста мачове поред. Давиде Фратези към този момент се възвърне добре, тъй че в началото би могъл да стартира като полузащитник. "

" Единственото ми безпокойствие е, че Арнаутович и Карлос Аугусто бяха фундаментални от пейката в първия мач и няма да ги имам на следващия ден. Щяха да ни дадат спомагателни благоприятни условия. "

" Атлетико се трансформира на домашния терен, това не може да се отхвърли. Всички знаем какво съставлява Атлетико. Чоло е страховит треньор, беше страховит съотборник и си остава другар ", приключи Индзаги.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР