Треньорът на Интер - Симоне Индзаги остана много доволен от

...
Треньорът на Интер - Симоне Индзаги остана много доволен от
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Продължаваме гонитбата с Милан и Наполи

Треньорът на Интер - Симоне Индзаги остана доста удовлетворен от успеха на отбора му над Ювентус с 1:0. " Нерадзурите " в огромна част от мача главно се защитаваха, само че изчакаха своя късмет и измъкнаха успеха с гол от дузпа на Хакан Чалханоолу.

" Това е фундаментална стъпка за нас. Продължаваме гонитбата с Милан и Наполи. Знаем, че изгубихме точки в последно време, само че ще опитаме да наваксаме в оставащите осем мача. Не съм напрегнат.

Дори считам, че се представяме над упованията на този стадий от сезона, предвид на резултати, игра и титли. Напоследък ни липсваха значими играчи, което доста се разяснява за други клубове, до момента в който за нас приказват единствено за тактиката ни.

Помня какво говореха някои хора при започване на сезона. Помня по какъв начин споделяха, че Интер не е печелил на стадиона на Ювентус към този момент 11 години. Затова този триумф е толкоз значим, с цел да отговорим на критиците.

Имаше дузпа и считам, че трябваше да бъде зачетен още първият гол, тъй като нямаше нарушаване на Чалханоолу. Имаше сходна обстановка в последния ни мач с Юве на " Сан Сиро ". Освен това тогава бях изпъден откакто хвърлих сакото си. Но аз одобрих равенството и си замълчах.

Нямахме доста компликации довечера. Помня, че Юве удари напречната греда при един фаул против Ханданович. Закария също направи един пробив и нацели гредата, само че като цяло моите момчета обезвредиха множеството рискове ", сподели Индзаги.
 Интер победи Ювентус с 1:0
Интер съумя да победи Ювентус с пребита дузпа

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР