Треньорът на Интер Симоне Индзаги нямаше как да не е

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги нямаше как да не е
Коментари Харесай

Индзаги: Отборът играе добре, но разликата с Ювентус може да бъде стопена

Треньорът на Интер Симоне Индзаги нямаше по какъв начин да не е удовлетворен след триумфа с 4:0 над Аталанта в отсрочения мач от 21-вия кръг на Серия " А ". С тази победа отборът му излезе с 12 точки пред Ювентус в класирането и към този момент допира Скудетото. Наставникът обаче е внимателен и предизвести, че към момента нищо не е решено и преднината може да бъде стопена толкоз бързо, колкото бе насъбрана.

" В първите 10-15 минути Аталанта ни пресираше високо, тъй че трябваше да се нагодим към играта им. Не започнахме по нормалния метод, само че по-късно успяхме да отбележим, ударихме греда, а през втората част излязохме с същинска гняв. Това са хубави знаци по пътя, по който сме поели, само че би трябвало да продължим в този дух, без да даваме пауза ", съобщи Индзаги.

" Не може да го отречем, тимът играе добре и това е по този начин в последните две и половина години. Спечелихме титли, играхме на финала в Шампионската лига и имаме добра преднина на върха в класирането. Да не забравяме обаче, че през януари бяхме съвсем с равни точки с Ювентус. Натрупахме тази разлика в границите на месец, тъй че тя може също толкоз бързо да бъде стопена ", добави експертът.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР