Треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира представянето на отбора си

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира представянето на отбора си
Коментари Харесай

Индзаги: Не сме фаворити срещу Ман Сити, но заслужено сме на финала

Треньорът на Интер Симоне Индзаги разяснява представянето на тима си в Шампионската лига този сезон, както и идния край против Манчестър Сити. Той призна, че отборът му не е любимец в този конфликт, само че пък е безапелационен, че " нерадзурите " са достигнали до тази фаза на шампионата изцяло справедливо.

" Това бе дълго и мъчно пътешестване. Достигнахме до финала и то изцяло справедливо. Това ме прави доста горделив, тъй като мина много време, откогато италиански тим бе на край в този шампионат. Исках от играчите да бъдем сплотенни и да сме като канара. Знаех, че Порто на Серджо Консейсао е " главорез " за италиански тимове в последните години, елиминирайки всички. Затова бе значимо да запазим " сухи " мрежи против тях. Срещу Бенфика изиграхме страховит мач на " Сан Сиро ". Това бе сложен 1/4-финал, който справедливо спечелихме ", съобщи Индзаги.

След това той разяснява и 1/2-финалното дерби с Милан.

" Направихме всичко допустимо, с цел да достигнем до финала. Знаехме, че това ще бъде по-различен полуфинал, тъй като е дерби и упованията са още по-големи. Имахме невероятен метод, вкарахме два ранни гола в първия мач, а можехме да отбележим и още. Отново продължихме напред справедливо, с помощта на момчетата, които демонстрираха увереност, с цел да реализиран нужния резултат ", сподели още експертът.

Накрая той показа и упованията си за финала с Ман Сити.

" Със сигурност не сме любимци в този конфликт, само че това е, което прави футбола трогателен. Изправяме се против един от най-силните тимове в света, с треньор, който всеки познава. Вече доказахме, че можем да реализираме всичко, в този момент остава да сложим черешката на всичко, което направихме до момента, с цел да достигнем до този трогателен край ", приключи наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР