Треньорът на Интер Симоне Индзаги говори преди финала за Суперкупата,

...
Треньорът на Интер Симоне Индзаги говори преди финала за Суперкупата,
Коментари Харесай

Симоне Индзаги обеща да търси трета победа срещу Ювентус за Суперкупата на Италия

Треньорът на Интер Симоне Индзаги приказва преди финала за Суперкупата, в който тимът му ще се изправи против Ювентус на следващия ден вечер. Младият експерт бе внимателен и не счита, че отборът му е любимец за трофея.

"Всички финали са особени мачове, могат да се решат от един-единствен епизод. Трябва да изиграем дуела нападателно и уверено. Ще има моменти, в които Юве ще ни сътвори компликации, би трябвало да сме задоволително хитри, с цел да се измъкнем ", счита Индзаги.

Той ще търси трета победа за Суперкупата против Ювентус след двата си триумфа с Лацио. "Имал съм щастието да изиграя доста финали, в тях в никакъв случай няма любимци. Срещаме се против оздравяващ тим, който реализира 8 отлични резултата и направи зрелищно нанагорнище. Това е отбор, който е привикнал да играе финали. Но и ние сме в добър миг и ще използваме оръжията си. Най-важни ще бъдат някои моменти и мотивацията ни ", счита треньорът.

"Казах към този момент няколко пъти, че първото място би трябвало да е тласък за нас. На 20 август ми изглеждаше, че главният любимец за купата е Ювентус, ние бяхме измежду тимовете незабавно по-късно. До самия край ще е мъчно: Милан и Наполи играят доста добре, Аталанта поддържа високо равнище от години, Ювентус се оправя все по-добре ", счита той.

Domani c'è la: le parole di mister Inzaghi e Handanovic alla vigilia di
— Inter
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР