Треньорът на Интер (Милано) Симоне Индзаги разкри, че защитата на

...
Треньорът на Интер (Милано) Симоне Индзаги разкри, че защитата на
Коментари Харесай

Индзаги: Приготвил съм изненади на Манчестър Сити

Треньорът на Интер (Милано) Симоне Индзаги разкри, че отбраната на неговия тим ще обърне особено внимание на головата машина на Манчестър Сити Ерлинг Холанд в идния край на Шампионска лига довечера в Истанбул.

Индзаги призна, че британският първенец е любимец в дуела, само че Интер също има своите шансове.
 Манчестър Сити против Интер във край за Шампионската лига
Големият край: Ман Сити и Интер в спор за безконечна европейска популярност!

Битката за трофея ще се организира на стадион " Ататюрк " в Истанбул

" След като стигнахме до финала, нямахме време да мислим за това, защото имахме още мачове да играем във вътрешното състезание. Едва в този момент осъзнаваме какво сме постигнали, само че няма място за разпределяне. Концентрирани сме и ще се борим за всеки сантиметър от терена против отличен тим. Трябва да сме изцяло съсредоточени и да не позволяваме неточности ", сподели Индзаги на конференцията преди мача.

" Знаем с кого би трябвало да играем. Знаем, че Манчестър Сити е може би най-хубавият в света. Те потвърдиха това, позволиха малко загуби през сезона. Знаем какъв състезател е Холанд. Ясно е, че ще му обърнем особено внимание. Приготвил съм изненади, само че целият Интер ще би трябвало да се пази, пробвайки се да ограничи освен Холанд, само че и целия тим на Сити ", добави Индзаги.
 Гуардиола: Интер е тим, който може доста неща
Гуардиола: Интер е тим, който може доста неща

Ето какво сподели

Полузащитникът на Интер Хакан Чалханоглу, който е турски национал, се надява, че локалната аудитория ще поддържа неговия тим, макар че капитанът на Сити Илкай Гюндоган също е от турски генезис.

" Мисля, че това ще бъде доста специфичен мач за мен. Специално е турчин да играе в Истанбул. Искам да се насладя на този миг, тъй като не знам дали ще играя още един подобен край. Ще дадем най-хубавото от себе си. Знам, че турците ще ме поддържат. Гюндоган е в другия тим, само че той играе за Германия, тъй че за нашия народ може би е по-важно аз да печеля. Това е моята фантазия. "

Индзаги ще може да разчита на полузащитника Хенрих Мхитарян, който се завърна към тренировки след травма на бедрото, въпреки че не е изцяло възобновен.

" Имаме позитивно чувство, само че той не е на 100 %. Ще би трябвало да реша дали да го пусна през цялото време или да го включа в игра в хода на мача ", сподели Индзаги.
 Манчестър Сити и Интер ще дефинират новия футболен крал на Европа по MAX Sport 3
Манчестър Сити и Интер ще дефинират новия футболен крал на Европа по MAX Sport 3

Богата спортна стратегия през уикенда оферират каналите
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР