Треньорът на Интер Антонио Конте не скри гордостта си от

...
Треньорът на Интер Антонио Конте не скри гордостта си от
Коментари Харесай

Конте: Горд съм, че поведохме в класирането

Треньорът на Интер Антонио Конте не скри гордостта си от обстоятелството, че отборът му към този момент е еднолично отпред в класирането на Серия " А ". Вчера " нерадзурите " победиха с 2:1 СПАЛ, а преди този момент Ювентус направи еднакъв 2:2 със Сасуоло и по този метод Интер излезе на върха с точка пред " бианконерите ".

" Още от първия ден вършим всичко допустимо да покажем силата си и да дразним нашите противници. Да бъдем на върха в класирането след 14 кръга е нещо, което ме прави горделив, тъй като знам какъв брой старания ни костваше, с цел да стигнем дотук. В същото време това би трябвало да ни даде спомагателен възторг, да ни подтиква да играем по-добре и да направляваме мачовете без да страдаме в края, както беше през днешния ден, тъй като в такива обстановки едно центриране или отбита топка може да промени всичко ", съобщи Конте.

" Излязохме мобилизирани, тъй като знаехме, че Ювентус изгуби точки и искахме да се възползваме от обстановката. Заслужено победихме СПАЛ и продължаваме да израстваме. Мислим единствено за себе си и не се съпоставяме с останалите ", добави експертът.

Серия А 14 кръг, неделя 1 декември  Интер 2:1краен резулат  СПАЛ 2013
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР