Треньорът на Индия Рахул Дравид призова разбития си отбор да

...
Треньорът на Индия Рахул Дравид призова разбития си отбор да
Коментари Харесай

Индия трябва да „продължи напред“ след загубата на финала на Световната купа по крикет на ICC

Треньорът на Индия Рахул Дравид прикани разрушения си тим да продължи напред след „ тежката “ загуба във финала на Световната купа по крикет на ICC против Австралия.

Дравид, някогашен играч на Индия, сподели, че тимът е смутен, откакто не съумя да завоюва домашно Световно състезание, макар непобеденото им поредност в груповите етапи на шампионата.

Продължи четене

лист от 4 детайла Условия за потребление на Австралия и чоп за продобиване на Световната купа, споделят индийските митове Снимки: Главата разрушава сърцата на Индия, до момента в който Австралия печели шестата купа на Световната купа Спортен седмичник: Световната купа по крикет в Индия наближава своята кулминационна точка „ Това е специфичен тим “: финалната тресчица на Световното състезание се издига в Ахмедабад завършек на списъка

Австралия шокира домакините, както и аудитория от повече от 100 000 на стадион „ Нарендра Моди “ в Ахмедабад, като донесе загуба с шест уикета на Индия във финала в неделя.

„ Имаше доста страсти в съблекалнята “, сподели Дравид пред кореспонденти след мача.

„ Трудно е да се види, тъй като познаваш тези момчета персонално. Знам какъв брой мъчно са работили тези момчета, напъните, които са положили и жертвите, които са създали [за да стигнат до финала]. “

Дравид сподели, че тимът му е убеден, че ще премине линията, само че Австралия просто игра по-добре денем.

„ Има отчаяние в съблекалнята, само че когато прахът се улегне, можем да помислим за това, което беше в действителност добра акция “, сподели замисленият някогашен капитан на Индия.

Въпреки разочарованието, изпитано от екипа и помощния личен състав, той разсъждава по какъв начин загубата демонстрира върховете и паденията на спорта.

„ Ако не се изложите на картата в игри като тези, тогава няма да научите.

„ Имате огромни върхове и някои огромни спадове [в спорта], само че продължавате напред. Не спираш. “

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР