Треньорът на Хебър Владимир Манчев изрази разочарованието си от загубата

...
Треньорът на Хебър Владимир Манчев изрази разочарованието си от загубата
Коментари Харесай

Владимир Манчев: Не ни достигна хъс и спортна злоба

Треньорът на Хебър Владимир Манчев изрази разочарованието си от загубата с 0:2 от Пирин като посетител. Специалистът одаде провалянето на неналичието на хъс и спортна завист. 

" Не ни доближи хъс и спортна завист. С това ни превъзхождаха цялостен мач домакините. Знаехме за мощните оръжия на Пирин при центрирания и статични състояние, само че допуснахме тъкмо такива голове. Влязохме в русло на нерви. С сходна настройка няма по какъв начин да печелим. Трябва да имаме напълно друго отношение към тази борба, която ни чака. Този проблем не е занапред при нас. Работим да променим настройката на играчите. Моята работа е да ги убедя да бъдат по-отдадени. На тях всичко им е подсигурено. Бих споделил, че като условия нищо не ни липсва ", стартира Манчев. 

" Надявам се те да осъзнаят, че имаме поддръжката на управлението и цялата общност в града. Те съставляват лицето на клуба. Днес това лице не ми хареса ". 

" Ние няма кой знае какъв брой да променяме. Имаме проблем със завършването на офанзивите. Ще се стремим да подобрим духа в тима и да имаме предпочитание за по-позитивни резултати ", продължи той. 

С Христо Янев сме другари и това в никакъв случай няма да се промени. На терена всеки пази своя клуб. Исках да спечелим, справедливо ни победиха. Изводите остават за нас ", сподели още Манчев. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР