Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Николай Митов заяви пред Спортал

...
Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Николай Митов заяви пред Спортал
Коментари Харесай

Николай Митов: Давам еднакъв шанс на всеки, за да няма после претенции по масите и кафетата

Треньорът на Хебър (Пазарджик) - Николай Митов съобщи пред " Спортал " след загубата на своя отбор против втория отбор на Краснодар (2:5) в контролна среща, че тимът се готви по проект и грешките в играта ще бъдат изчистени.

" Първото полувреме доста едва, като се изключи един-двама. В тези мачове давам по равни минути. Давам идентичен късмет на всеки и всеки да си го употребява. Да няма след това искания по масите и кафетата. Искам претенциите на терена. За себе си виждам много неща, второто полувреме нямам какво да кажа, показахме друго лице. Важно е до 18-ти да почистим всичко.

Такова полувреме няма да се получи в формален мач, знам по какъв начин да ги убедя да не се получи. Претенциите би трябвало да са ето тук - на терена. Никога не приказвам след мач, ще поговорим на следващия ден вдругиден. Ще създадем разбор, да гледат. На този стадий ме интересува нашия тим, да сме здрави. Като дойдат мачовете, вършим разбор на тимовете, с които играем. Засега това е тимът, няма да има изходящи прехвърляния.

Искаме да се приготвяме по най-хубавия метод. Това са естествени условия. Като има терени и бази, ще се вдигне и равнището на футбол в България. Трябва всеки тим да си има такива бази като тук, изключително тимовете в efbet Лига. Като видите терените на множеството тимове от " Б " група, ще ви заболи главата.

Предполагам, че всички тимове желаят, само че би трябвало и страната да помогне. Говорим едно и също. Няма треньор, който да не желае такива условия. Една подготовка не се получава. Правят се един-два паса и като ги удари по носовете топката, нищо не става.

Готвим се по проект, ще чистим грешките, с всяка контрола се понижават минутите на този, който позволява грешките. На този стадий давам на всички равини минути, тъй като са и тежки тренировките. Който желае да играе в Хебър, не би трябвало да прави като през първото полувреме. Ако желае да играе, би трябвало да има държание като второто полувреме ", сподели Митов.
 Дубълът на Краснодар направи на пух и прахуляк Хебър
Дубълът на Краснодар направи на пух и прахуляк Хебър

Пазарджиклии с тежка загуба 2:5
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР