Треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев трябваше да преглътне

...
Треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев трябваше да преглътне
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Днес ни се изплъзнаха точките, но за малко

Треньорът на Хебър Пазарджик - Любослав Пенев трябваше да преглътне четвърти следващ мач без победа, откакто в 18-ия кръг футболистите му отстъпиха с 1:2 на Берое. Хебърци са спечелили единствено една точка в този интервал и се подрежда на 9-о място с 20 точки.

" Ние изиграхме и първото, и второто полувреме добре – на равнище. През първото отстъпвахме 0:1, само че второто стартира доста добре. Изравнихме 1:1, самодейността беше в нас от самото начало и това, което липса, е първо концентрации в избрани моменти. Най-напред пред нашата врата и несъмнено, с цел да побеждаваме и да печелим точки, би трябвало да осъществяваме ситуациите пред противниковата врата. Това е. Много ясно и доста тъкмо ", разяснява експертът.

Попитан какво е ситуацията в Хебър и дали не са се отразили изчезналите играчи на представянето през днешния ден, Пенев сподели:

" Няма никакъв проблем в това, че сме имали отсъстващи. Аз разгадавам на безусловно всички футболисти и те са хора, които са подготвени да изиграят тука един добър мач. Това е. Напрежение? От какво? Няма от какво. Моите футболисти играха добре и на едно обикновено равнище. Познавам им качествата и по тази причина давам такава оценка. Просто в избрани моменти би трябвало да бъдем доста съсредоточени. Рецептата за излизане от тази мини серия от неприятни резултати е работа. Това съм го казвал постоянно. Не навеждаме глава и продължаваме. От на следващия ден още веднъж. Имаме идващ мач, купата, ще дойдат точките. Днес ни се изплъзнаха точките, само че за малко. Първо следва различен мач от шампионата, след това идва за Купата с Левски, само че дано гледаме един след различен ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР