Треньорът на Хебър - Любо Пенев - за трети път

...
Треньорът на Хебър - Любо Пенев - за трети път
Коментари Харесай

10 победи от 20 мача за Любо Пенев срещу червени треньори

Треньорът на Хебър - Любо Пенев - за трети път през този сезон ще изведе тима си против противник, който е воден от експерт, обвързван с " Армията ". Сега против него ще бъде Ботев Враца на Христо Янев, който предишния кръг дебютира с победа в новия си отбор, написа " Мач Телеграф ".

От началото на шампионата Любо има единствено неуспехи против треньори с " алено " ДНК. В предния кръг бе надвит от Арда и Александър Тунчев с 3:1 и също по този начин и от Александър Томаш и Локо Пловдив с 4:3.

Иначе, в цялата си кариера Ел Голеадор е излизал тъкмо 20 пъти против " армейски " треньори и е записал 10 триумфа против тях. Най-много мачове, а също по този начин и най-вече победи и добър баланс Любо има против Томаш - 6 дуела, в които записва цели 4 победи. Единственият експерт, против който Пенев е с отрицателен баланс, е Сашо Тунчев. С Арда и Локо Пд някогашният бранител бие Любо, който по това време води Хебър и ЦСКА. Единствената победа на огромния нападател е отпред на ФК ЦСКА 1948 против Арда.

Срещу Даниел Моралес Пенев се е изправял три пъти и не е изгубил нито един път. С Веско Великов и Росен Кирилов Любо е 100-процентов, само че единствено с по един дуел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР