Треньорът на Хебър Атанас Петров направи пред BGvolleyball.com оценка на

...
Треньорът на Хебър Атанас Петров направи пред BGvolleyball.com оценка на
Коментари Харесай

Атанас Петров: Бяхме надиграни

Треньорът на Хебър Атанас Петров направи пред BGvolleyball.com оценка на представянето на отбора. Сезонът за тима на Пазарджик завърши след загубата от ЦСКА в третия съдбоносен мач от 1/4-финалната серия.

" Направихме доста неточности в първите два гейма и то на сервис. Оттам не можахме да се отпуснем и да заиграем в офанзива както би трябвало. После ни потегли първо офанзивата и оттова отидохме по-спокойни на сервис, което направи разликата. Като цяло бяхме надиграни на мрежата - в офанзива и обсада “, разяснява Петров пред BGvolleyball.com дуела с ЦСКА.
 ЦСКА - Хебър 3:1 @@@

" Страхотен мач на младия разпределител на ЦСКА Влади Станков. Изигра доста стойностен мач ", похвали Атанас Петров играчът на " алените ".
" Положителната е оценката за сезона на Хебър въз основата на задачите, които сме си сложили да изградим този тим. Това шесто място можеше да е четвърто. Разликата беше доста дребна. Все отново сме в горната половина при най-хубавите тимове. Мисля, че показахме доста мощни игри. Със сигурност ни би трябвало малко повече самочувствие. Догодина ще излезем доста по-амбициозни ", съобщи треньорът на Хебър.
 ЦСКА - Хебър 3:1 @@@
" Момчетата демонстрираха доста хубави неща, ще водим диалози за идващия сезон, въпреки че е доста рано. Като цяло съм удовлетворен от тях. Силен шампионат с конкурентни тимове. Стъпихме изкривено, а можеше даже да сме в тройката. Трябва всеки мач да се играе на максимума и да извлечем поучения от тазгодишното показване ", приключи Петров.

Снимки: ИВАН ЙОЧЕВ, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от мача ЦСКА - ХЕБЪР 3:1 - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР