Треньорът на Хебър - Александър Попов, коментира победата на неговия

Треньорът на Хебър - Александър Попов, коментира победата на неговия ...

Александър Попов: С единия крак Хебър бе извън финала


Треньорът на Хебър - Александър Попов, коментира победата на неговия тим с 3:2 гейма над Монтана в мач от WINBET плейофите на волейболната Суперлига.

"Момчетата се мъчат. Аз съм тук от 7-8 дни и не знам доста неща, но на първо място видях една сплотена група. Като техен съперник, ми се струваха малко критични, заради условията в града. Влизайки в съблекалнята обаче видях, че те са трудолюбими момчета, които наистина се борят. Малко странно е, е че все още не се получава. И днес не се получи. Има изпълнители на световно ниво, а някои елементи се пропукват точно в тях, но победителите не ги съдят. Изводите са си за мен", заяви Сашо Попов.

"Може би е добре, че играхме толкова трудни мачове. Монтана заслужаваше дори да победи. Не разбирам как преодоляват организирания двоен блок на Хебър. Те успяваха да се противопоставят и не говоря само за руския човек. Адмирации за Пеев и момчетата му, играха добре, освободено, задружно. Дано това ни е помогнало да се ориентирам какви са качествата на момчетата от Хебър. Видя се, че с единия крак Хебър е извън финала, което щеше да е катастрофа за града."

"За мен това са нерви и психическо неразположение. Урок - какво ни очаква следващата седмица, защото мачовете ще са подобни", допълни Попов.

Източник: gong.bg