Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов говори след равенството 1:1 срещу

...
Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов говори след равенството 1:1 срещу
Коментари Харесай

Стоилов критичен към играчите си: Имаме цел, но само 45 минути не са достатъчни за нея

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов приказва след равенството 1:1 против Тузласпор като посетител. Мъри не беше удовлетворен от представянето на своя тим, изключително през второто полувреме. Той съобщи, че тимът му би трябвало да продължи с огромна мотивация към постигането на задачата си - класиране в Суперлигата. 

" Не успяхме да изиграем мача на най-високо равнище. Бяхме положителни през първото полувреме, имахме и благоприятни условия. Трябваше да се възползваме от тях и да вкараме гол, а по този метод да ни бъде по-лесно през втората част ", стартира Стоилов. 

" Не съм доста удовлетворен от второто полувреме като игра. Не съм удовлетворен и от това, че играта беше спирана прекомерно постоянно. Не мисля, че тази обстановка оказва помощ на някого. И ние не успяхме да стигнем до стремежи гол. И двата гола в мача бяха плод на шанс ". 

" Както споделих предходната седмица, още нищо не е свършило. Трябва да продължим пътя си с огромна мотивация и упоритост. Днес трябваше да изиграем доста по-добър мач, тъй като имаме цел. Искаме да се класираме в Суперлигата, само че единствено 45 минути не са задоволителни за това ", приключи треньорът на Гьозтепе. 

Гьозтепе заема второ място във краткотрайното класиране с 60 точки. Третият Чорум е с 52, а до края на сезона остават 4 кръга. За елита на Турция се класират първите два тима в крайното класиране, като това към този момент стори водачът Еюпспор. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР