Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите
Коментари Харесай

Янчев преди официалния си дебют начело на ФК ЦСКА 1948: Целта е класиране в Европа

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Тодор Янчев приказва пред медиите преди формалния си дебют отпред на " алените ". В събота столичният отбор приема Хебър а националния стадион " Васил Левски " от 12:30 часа.

" Времето е еднообразно за всички. Неприятно е, когато теренът е вцепенен и не подготвя за провеждането на естествени тренировки. Каквото e за нас, такова е и за всички тимове. Не се оплакваме. Следваме си нашия проект на работа. Благодаря на момчетата за старанието и усърдието в подготвителния развой.

Към момента имаме един контузен играч. Става дума за Охене, който има лека контузия. Все отново това беше предварителен интервал. Въпреки че контролите са да се доизчистват неточности и да се пробват разнообразни способи на игра, те са значими.

Не ги разделяме на състезание и контроли, тъй като във всяка една контрола нашият тим подходи съществено и съсредоточено. Победите в контролите дават една убеденост в самите играчи и тима. Винаги е хубаво, когато се побеждава. 

Благодарим на нашето управление, тъй като знаем едно домакинство на националния стадион какъв брой средства коства. Те направиха най-хубавото за нас като клуб. В Бистрица температурите са по-ниски. Виждам предпоставки да се получи добър мач на националния стадион.

Винаги би трябвало да се целим по-високо. Имаме нужните играчи и организация. Имаме си цел, която да гоним през пролетния полусезон. Фокусът ни е ориентиран към нея. Амбицията на клуба е точно постигането на тази цел - класиране в Европа ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР