Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов - има

...
Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов - има
Коментари Харесай

Панайотов ще трябва да се справя срещу Левски без основен защитник

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов - има сериозен проблем за днешното домакинство на Левски. Двубоят на стадиона в " Бистрица " е от 17:30 часа. Причината е, че отвън сметките му остава най-хубавият бранител в състава - Елитон. Бразилецът е осъден за два дуела, откакто получи червен картон при равенството 1:1 с Локомотив Пловдив в последния кръг, написа " Тема спорт ".
 Панайотов: Трябва да покажем положително лице, с цел да победим Левски
Панайотов: Трябва да покажем положително лице, с цел да победим Левски

" Не ни интересува съперникът ни с кого ще излезе "

Той към този момент изтърпя един мач от глобата си - при успеха с 1:0 над Марица Пловдив в 1/1б-финалната среща за Купата на България. На мястото на Елитон, както бе против втородивизионния отбор, още веднъж ще работи Емил Виячки. Опитният защитник ще си партнира с национала Симеон Петров, а по фланговете ще са Ерденис Гурища и Симеон Василев.

28-годишният треньор обмисля да направи рокада в халфовата линия. Той има богат избор на другите позиции в полузащитата и ще заложи на опита. В последния кръг от шампионата като титуляр започва Никола Илиев, само че пристигналият от примаверата на Интер състезател ще седне на скамейката за сметка на Парвиз Умарбаев. Таджикът по всяка възможност ще си партнира с Ивайло Чочев, като не е ясно дали Панайотов ще разположи отбора си в огледална скица на сините - 4-1-4-1, или ще заложи на нормалното 4-2-3-1. При състояние че изборът му падне върху втората, то по крилата ще нападат Георги Русев и Педриньо, а зад тила на нападателя Аерон Зинга ще работи Антонио Вутов.

На този стадий късмет от аварийна пейка ще изчакват Емил Ценов, Бирсент Карагарен и Радослав Кирилов. Последният не съумява да се пребори за титулярната позиция и от началото на сезона по-често влиза от пейката. В следващ мач от шампионата на нея ще остане и исландският нападател Видар Кяртансон, който вкара единствено един гол от началото на сезона в 11 мача. 33-годишният таран също като Кирилов по-често се появява от скамейката, в сравнение с да започва от първата минута в дуелите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР