Треньорът на Фиорентина Винченцо Итиалиано заяви, че отборът му ще

...
Треньорът на Фиорентина Винченцо Итиалиано заяви, че отборът му ще
Коментари Харесай

Треньорът на Фиорентина обеща: Ще дадем всичко от себе си

Треньорът на Фиорентина Винченцо Итиалиано съобщи, че тимът му ще се опита непременно да завоюва трофея в Лигата на конференциите против Уест Хям, откакто към този момент загуби един край през сезона - против Интер Милано за Купата на Италия в Рим.

" В Рим започнахме добре, по-късно като че ли имаше токов удар в състава ни, само че се върнахме в мача. От " Олимпико " няма да запомним резултата, а метода, по който се подготвяхме, изиграхме и преживяхме мача ", сподели експертът на конференцията си в Прага, където е финалът на следващия ден.

Той призна, че се колебае кой да стартира в офанзива - Кабрал или Йович. " Когато предпочитам състава, се преценявам с това кой е съперникът ни и по какъв начин се пази. И двамата ни нападатели вкарват и играят за тима. Вадили са ни в сложни моменти. В някоя част на мача могат да играят и дружно ", сподели Италиано.

" Уест Хям е един от най-силните тимове в шампионата и стигна до края. Имат качествени играчи, мощни са във всяко отношение, само че щом сме на край - имаме избрана стойност и ние ", добави италианецът.

" За нас Амрабат е доста значим. Когато е на 100%, всички тимове желаят да го имат поради неговата мощ, умеенето да лишава топки и да блокира развиването на офанзивите на противника. Пожелавам си на следващия ден да вложи сърце и душа и да завоюва дуела с Райс ", сподели още треньорът.

" Винаги съм се опитвал да защитя тима от рецензиите, които са неизбежни в нашата специалност. Ще дадем всичко на следващия ден, не би трябвало да имаме сили в краката след мача да стигнем до съблекалнята ", даде обещание Винченцо Италиано.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР