Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано нямаше как да е щастлив

...
Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано нямаше как да е щастлив
Коментари Харесай

Италиано: Базел не се предаде, така че и ние не бива да го правим

Треньорът на Фиорентина Винченцо Италиано нямаше по какъв начин да е благополучен след загубата в първия мач с Базел (1:2) на " Артемио Франки " от 1/2-финала в Лигата на конференциите. Швейцарците сътвориха страховит поврат и измъкнаха успеха в края. Той похвали противника, че се е борил до последно, като изиска същото и от своите играчи в реванша.

" Тази загуба ме ядоса, тъй като така и така е мъчно да отключиш тяхната отбрана, а в този момент ще е още по-сложно, когато те имат да бранят преднината си. Базел е тим, който в никакъв случай не се предава. Ако не вкараш три гола против тях, те ще продължат да се борят. Видяхме го към този момент няколко пъти в Лигата на конференциите този сезон. Надявам се във втория мач да видя друго лице на Фиорентина и да опитаме да отключим прибраната им отбрана. Трябва да сме по-ефективни пред гола. След като поведохме имахме още няколко положения през днешния ден, които не използвахме оптимално. В Европа нищо не е свършило до последния съдийски сигнал. Базел завоюва първата борба, само че ние можем да обърнем нещата в реванша ", има вяра Италиано.
 Базел шокира Фиорентина в добавеното време и е на крачка от край Базел шокира Фиорентина в добавеното време и е на крачка от край
Фиорентина до момента сподели много мощно показване в гостуванията си в Европа и наставникът се надява още веднъж да види сходно нещо.

" Те ни изравниха с бърза офанзива, почнала от отбраната и минала през нашата. Като цяло считам, че се представихме добре. Те се възползваха оптимално от две наши разсейвания. В реванша би трябвало да ги пречупим и да бъдем по-внимателни при техните контраатаки ", счита наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР