Треньорът на Етър Емануил Луканов призна, че целта пред болярите

...
Треньорът на Етър Емануил Луканов призна, че целта пред болярите
Коментари Харесай

Луканов доволен от Етър, но настоява за терен пред ръководството

Треньорът на Етър Емануил Луканов призна, че задачата пред " болярите " е влизане в efbet Лига, само че разкритикува управлението на тима, което не може да направи един подготвителен терен задоволително покрай " Ивайло ".

" Контролирахме нещата от самото начало. Не бих споделил, че триумфът беше безпроблемен, защото момчетата се постараха. Можеше да подходим безгрижно на почивката и да имаме проблеми.

15 минути приказвах за аления картон и излизаме, че резултатът като че ли е 0:0. Поздравявам публиката, която ни поддържа. Днес беше стратегически мач. Не трябваше да го губим. Изчакахме ги в верния миг, да открием и в верния да затворим мача - по този начин се и получи. Имахме други контраатаки, които можеше да развием по-добре, само че имахме стабилност в отбрана. Реагирахме добре, защото това бяхме упражнявали ", сподели Луканов.
 Феро: Само с приказки футбол не се играе
Феро: Само с приказки футбол не се играе

Наставникът на Монтана одобри загубата от Етър

" Затова взехме Мартин Тошев. С централен нападател и вратар не трябва да се прави компромис. Работиха всички дружно като тим. Кой е вкарал гол или подал се вижда самостоятелната класа на играчите. Той е един от тях и оказа помощ на тима.

За халфовете желая да кажа, че не организираха хубава подготовка. Пехливанов и Олег Димитров съвсем не направиха подготовка, Моран също. Разделихме времето им, с цел да имат сили и да отвърнат на това, което ни предлага Монтана. За мен няма нови и остарели. Всеки би трябвало да си показа качествата за триумфа в мача.

Целта е да влезем в елита на България. Дано тези три съставния елемент не се окажат прекомерно малко за постигането на тази цел. Животът не всичко е непременно.
 Етър надделя Монтана и зае 2-ото място във Втора лига
Етър надделя Монтана и зае 2-ото място във Втора лига

Наложиха се с 2:0

Освен футболисти, стадион, почитатели, би трябвало да има терен за подготовка. От 7 месеца съм тук и не виждам нищо да се прави на терена зад главния.

Уверяваха ме, че ще се стартира от юни и юли, само че нищо не се случва. Хайде, да не е база, само че терен. Това липсва на тима, доста липсва. Цяла подготовка сме водили на изкуствено. Затова са ни травмите. За другите не желая да приказвам ", разяснява Луканов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР