Треньорът на Етър Александър Томаш бе много доволен от победата

...
Треньорът на Етър Александър Томаш бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Томаш след победата над ЦСКА 1948: Доволен съм! Момчетата най-накрая си повярваха

Треньорът на Етър Александър Томаш бе доста удовлетворен от успеха над ЦСКА 1948 с 3:1 на стадион „ Ивайло “.

„ Доволен съм, че момчетата най-сетне си повярваха, тъй като аз знам, че могат, а те си слагаха някакви бариери. Изцяло на тях се дължи успеха. Агресията бе основна. Успяхме да влезем в мача добре, макар ранния час. Двубоят потегли зле за нас, откакто ни осъществиха гол от нищото. Наша неточност е, че сътворяваме такива рискове пред личната си врата. Ще си оставя за себе си пропуските, които вършим и ще приказвам с момчетата в съблекалнята “, съобщи Томаш.

„ Оттук стартира сложното. Всеки мач е сложен, само че нямаме различен късмет. Трябва да се влагат оптимално по време на мачовете, с цел да трупаме точки. Не виждам класирането, а ще играем мач за мач “, добави той.

" В България доста бързо отиваме от едната прекаленост в другата. Това, че Бербатов работи с тях, е единствено плюс за тях, то се вижда. Но ние обичаме жълтото. Не ми се разяснява тази тематика. По-скоро ще подчертавам на желанието, на експанзията. Радвам се, че през днешния ден не приключихме с червен картон. Дебют направи 18-годишен футболист, тъй че аз съм удовлетворен. Имаме ужасно доста работа, с цел да успеем най-после с задачата, в която доста хора към момента не вярват'', разяснява още Александър Томаш.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР