Треньорът на Добруджа Емил Велев коментира ситуацията в Левски. Кокала

...
Треньорът на Добруджа Емил Велев коментира ситуацията в Левски. Кокала
Коментари Харесай

Емил Велев: Някой от ръководството на Левски трябва да каже истината, не вярвам да стане като с ЦСКА

Треньорът на Добруджа Емил Велев разяснява обстановката в Левски. Кокала е последният ментор, извел " сините " до купата у нас.

" Не съм дълбоко в нещата. Трябва някой от управителните фактори в Левски да излезе и да каже каква е обстановката. Защото, както аз, по този начин и многото последователи на Левски желаят да знаят цялата истина. Не може да се крият нещата.

Информациите за 30 млн. задължения ми звучат неуместно. Но, в случай че е самата истина, доста тъпо. Не знам кой спонсор ще се навие да погасява такива суми. Нямам концепция.

Не имам вяра Левски да последва ориста на ЦСКА. Все отново Левски е популярен тим, тъй че те би трябвало да се случи това нещо. Факторите, които дефинират тези неща да се вземат в ръце и да създадат всичко допустимо тимът да е по-стабилен.

Много се спекулира за Васил Божков. Не знам до каква степен е истина. Може би е притеглен единствено като спонсор. Но по този начин или другояче това нещо ще се разбере. Има заседание на 6-и март и там към този момент може би нещата ще се изяснят изцяло.

Даже и повече - 11 години откакто бяха освободени Сираков и Мъри Стоилов. От тогава потеглиха нещата може би на зле. Да, Батков имаше предпочитание ненапълно, само че по една или друга причина беше принуден да напусне Левски. Не се знае тъкмо кой го е предиздвикал, само че се видя след неговото овакантяване какво се случи.

Явно, че нещата не зависят единствено от тях. Говоря за Павел Колев. Той има предпочитание да построи сериозна конструкция в Левски. На Дерменджиев мисля, че ще му бъде много мъчно.

" Прокоба на Емил Велев " са цялостни измислици, изключително на Тити Папазов. Той сподели, че прокобата е израелска. Това са нелепости. Прокоба никой не може по този начин инцидентно да хвърли. Плюс това аз от Левски съм видял единствено положително.

Надеждата е в този момент да се случат нещата, с цел да не затъне Левски още повече. Не знам дали цифрата за задълженията е същинска. След като имаше такива футболисти с по 45 хиляди евро заплата, 30 хиляди евро, 20 хиляди евро и към тях жилища, коли, награди. Те се натрупват. Всичко си има край.

Мисля, че направихме много промени в Добруджа. Може би напълно го подменихме. В момента още търсим футболисти на някои постове. Има вяра, могат да се оправят нещата. Имаме 7 семейства, от които би трябвало да вземем максимума, с цел да имаме късмет за избавление ", съобщи Велев пред " Нова телевизия ".
 Емил Велев в офанзива: Стоянович да си хваща пътя и кой от кое място е!
Емил Велев в офанзива: Стоянович да си хваща пътя и кой от кое място е!

" Аз съм вид за Левски, само че не се сещат за мен десета година ", съобщи Кокала
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР