Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изригна срещу съдията на

...
Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изригна срещу съдията на
Коментари Харесай

Геша бесен на рефера след загубата от ЦСКА 1948

Треньорът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов-Геша изригна против съдията на мача с ЦСКА 1948 Тренчев. Той счита, че са били жестоко ощетени от него. Както е известно, отборът на Валентин Илиев завоюва с 2:1 след гол на Светослав Диков в 93-тата минута в София и взе първата си победа във Втора лига.

Ето какво съобщи Геша, който е повторен първенец с Левски през 1994 и 1995 година:

„ Реферът даде 3 минути продължение, а те вкараха втория гол  след 94-ата минута. По време на продължението не са влизали санитари на терена, нито някой е бавел играта, че да играем още една минута и повече. Отделно второто им попадение е много противоречиво, защото техен състезател влияше на играта, преди да пусне головия пас и трябваше да се отсъди засада.

Реферът ни почна още от началото и се изгаври с нас на пъпа на София. Не ни даваше да изнесем топката, а фаулове за нас пред техния пеналт не се свиреха. Ако въпреки всичко се отсъдеше подобен, незабавно даваше фаул в офанзива, с цел да не вкараме гол. Чувам, че този арбитър бил вкаран в „ А ” група, и в случай че е по този начин, тъпо за родния ни футгбол. Излиза, че против тези, които дават пари, никой не би трябвало да скача. ЦСКА 1948 имат петима скаути, вземат футболисти, откъдето желаят и не заслужават помощ от съдии.

Ние не заслужавахме да загубим, защото изиграхме мощно второ полувреме. С тази точка нямаше да цъфнем и да вържем, макар че ни трябваше за позиции, самочувствие и престиж. Но пък с играта си ги заслужихме и се харесахме на публиката. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР