Треньорът на Черно море Виктор Карагьозов сподели, че изваждането на

...
Треньорът на Черно море Виктор Карагьозов сподели, че изваждането на
Коментари Харесай

Виктор Карагьозов: Трябваше да защитя честта на Черно море

Треньорът на Черно море Виктор Карагьозов показа, че изваждането на тима в дуела с Арда е била единствената съответна реакция, която е можел да направи, против съдийските отсъждания на реферите Илиян Георгиев и Константин Йовчев, написа в. " Тема Спорт ".

Моряците напуснаха залата в Кърджали, губейки първия гейм с 24:26 и изоставайки във втория с 20:22. В резултат в този момент ги чакат солена санкция и проваляне с 0:3, написа Sportal.bg.

" Реагирах по този начин поради нереални съдийски отсъждания. Няма да изпадам в детайлности, ще излезем с публична декларация от името на клуба. Трябваше обаче да защитя името и достойнството на Черно море и на момчетата. Начинът, по който се организира мачът, не отговаряше на феърплея и на морала. Реакцията ми беше и артикул на това, че прекалено много неща се натрупаха против нашия тим - по този начин ни свиреха и против Монтана, Добриджа, Марек... просто чашата преля. Няма по какъв начин да останем безмълвни, въпреки да знам, че всичко ще рефлектира върху нас. Не бива да се слагат по този начин нещата, че да са в интерес на даден отбор ", показа особено за " Тема Спорт " Карагьозов.

По подигравка на ориста Илиян Георгиев бе заплетен в скандал с мач на Черно море и преди четири години. Тогава негови отсъждания доведоха до такава степен, че състезател на варненци - Пламен Владимиров, да му налети с юмруци. Спорните съдийски решения пък зачестиха в Суперлигата, откакто и системата Видеочалъндж не може да в приложимост поради високата цена, която сложиха от федерацията (1000 лв. на мач). Така тя стои безполезна в офиса на централата...

" Това бе втори огромен гаф в продължение на една седмица, само че това са единствено мачовете, които се гледат по малкия екран, а на тези като нашите никой не знае какво се случва. Системата Видеочалъндж не е ясно за какво е купена въобще. Ние не можем и да я използваме, тъй като нямаме ефирен мач досега ", сподели още по тематиката Карагьозов.

Само преди седмица реферите се прочуха с различен гаф. Заради недовиждане на втория арбитър Милан Тодоров Монтана на процедура загуби четвъртия гейм против Левски. Същият този рефер стана център на вниманието и с разразилия се расистки скандал в мача сред Олимпиакос и Тур в евротурнирите преди две седмици. Тогава той изгони волейболист на французите, който изиска да се спре мачът поради маймунски обиди по негов адрес...

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР