Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от показаното

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от показаното
Коментари Харесай

Илиан Илиев: За на не беше добър моментът за треньорска смяна в ЦСКА

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от показаното от своя отбор против Поморие.

" Като за последна контрола беше обикновено. Нямаше доста въодушевление, играха по цялостен мач в сряда, тъй че има и малко отмалялост. Ще гледаме да се освежим и най-много конюнктура за мача с ЦСКА-София и повече въодушевление да вкараме в играта.

Направихме пълноценна подготовка. Вижда се, че съвсем не позволяваме обстановки пред нашата врата, което е добре. Трябва още да почистим играта си в средата на терена, с цел да не стават такива непредвидени неточности, тъй като, с почитание към Поморие, по-качествени състезатели могат да ги употребяват. Трябва да вкараме повече въодушевление в играта, тъй като владеем ли топката ние играем малко по-сковано ", сподели Илиев.

Той разяснява и треньорската промяна в ЦСКА-София. " За нас сигурно не беше добре моментът ЦСКА-София в този момент да сменят треньора. Ние знаем, че Любо Пенев вкарва малко повече въодушевление, в случай че е нямало, само че в случай че е имало проблеми за една седмица мъчно могат да се разрешат. Ние би трябвало да гледаме нашето си показване. Трябва да продължим да играем мъдро, защото огромните тимове имат хора, които с една-две обстановки могат да решат мача ", съобщи треньорът на " моряците ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР