Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победата

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победата
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Негативната серия ни тежеше

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от успеха над Пирин Благоевград на старта на плейофната фаза на шампионата. С триумфа с 2:1 във Варна Черно море постави завършек на отрицателната си домакинска серия.

" Тежък мач. Усещаше се напрежение даже и след втория гол. Поздравявам футболистите, че демонстрираха темперамент. Поредицата от загуби и равенства доста ни тежеше. И аз съм играл в такава обстановка, краката тежат. Надявам се успеха да ни успокои и да продължим да играем добре и по-освободено в идващите мачове.

Всяка победа е значима. Вярвам, че футболистите ще вдигнат глава и резултатите ще се подобрят. В атакуващ проект имаме доста варианти, до момента в който откъм гърба ситуацията е по-трудно.

Мартин Минчев заслужаваше да означи гол. И той, и другите млади момчета ще получават шансове. Георги Илиев е потвърдено име, поисквам му да продължи да бъде същия водач, както и досега”, разяснява треньорът на Черно море. Първа лига 1 кръг, петък 30 март  Черно море 2:1краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР