Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 20

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев определи група от 20
Коментари Харесай

Матеус Машадо в групата на Черно море за гостуването във Враца

Треньорът на Черно море Илиан Илиев дефинира група от 20 футболисти за гостуването на Ботев Враца от 27-ия кръг на efbet Лига. В нея за първи път попадна бразилецът Матеус Машадо. Нападателят имаше проблем с документите, който към този момент е отхвърлен и той е картотекиран в БФС. Сред избраниците на треньора попадна Росен Стефанов, който остана отвън групата за мача с Локо Пд поради контузия и изтърпелият наказване Алксандър Василев.

Аут са Велислав Василев и Ангел Ангелов. Първият е с вирус, а Ангелов е с разтежение. Срещата пропуща и Цветомир Панов, който е с травма в бедрото, както и Берк Бейхан, получил контузия в мача на дублиращия тим със Спартак. Наско Янков и Марин Петков пък ще вземат присъединяване в мача на Черно море II против Рилци (Добрич).

„ Моряците “ пътуват за Враца тази заран, а следобяд ще проведат последната си подготовка преди срещата с Ботев.

Мачът сред Черно море и врачани е в петък 21 април от 16:15 часа.

Групата: Георги Георгиев, Иван Дюлгеров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Александър Василев, Даниел Димов, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Арлинд Дакай, Васил Панайотов, Стефан Велев, Мишаел Алвес, Мазир Сула, Алекс Фернандес, Николай Златев, Едгат Пашеко, Атанас Илиев, Исмаил Иса, Матеус Машадо.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР