Треньорът на Черно море Илиан Илиев логично беше разочарован след

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев логично беше разочарован след
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Съдията на мача помогна на Левски да ни обърнат!

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разумно беше отчаян след загубата с 1:2 от Левски на " Герена ". Специалистът обаче е неудовлетворен не толкоз от футболистите си, колкото от странични фактори. Бившият ментор на " сините " посочи, че съдията Радослав Гидженов е оказал помощ на домакините да завоюват.

" Доволен съм от играчите. През първата част бяхме по-добри и справедливо поведохме. Не застанахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да сме по-прецизни. Опасявахме се от съдията, той не беше на равнището на мача. При гола на Левски имаше двама индивида в засада. Това оказа помощ за обрата, мачът беше равносилен другояче “, разяснява Илиев пред Диема Спорт.

" Не трябваше да позволяваме изравнителен гол. С помощта на съдията Левски сподели по какъв начин 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол и това трябваше да вършим ние в предходния мач против Царско село. От нито един футболист не съм неудовлетворен обаче ", продължи спецът.

" Програмата е въображаема на маса. Имаме три гостувания в границите на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е обикновено ", акцентира Илиев.

" Нищо не се трансформира за момента. Имаме надлежно 4 и 5 точки задатък. Трябва да се приберем към 5-6 часа сутринта и след два да пътуваме още веднъж (б.р. - за гостуването на Ботев Пловдив). Кадрово ще имаме също избрани усложнения, само че би трябвало да продължим напред ", добави Илиан Илиев, който няма да може да разчита на Васил Панайотов в идващите два мача заради наказване за насъбрани 9 жълти картона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР