Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след първата проверка

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след първата проверка
Коментари Харесай

Сердюк е със съмнения за сериозна контузия

Треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след първата инспекция на отбора през това лято. „ Моряците “ отстъпиха с 0:1 от Локомотив (Пловдив) в среща, предложила доста фаулове и картони. 

„ Не се очакваше да стане такава контрола, само че, както се споделя, добре е, че мачовете са покрай това, което може да се случи в формален мач. Неприятното е, че имаше много фаулове, картони, спестени картони. Мислим, че Сердюк има много тежка травма в глезена, на следващия ден ще премине ядрено-магнитен резонанс, неприятно е. Нормално е на този стадий от подготовката да са изтощени, тежки футболистите. Можехме и по-добре да изиграем мача, само че за стадия мисля, че е обикновено.

Трудно е да кажа, че новите се вписват – с няколко тренировки и първа контрола, само че като цяло мисля, че демонстрираха положителни неща. Няма да имаме елементарен мач в шампионата сигурно. Миналата година мислехме, че първоначално са лесните мачове, само че не се получи. В първите четири мача играем с четирите софийски тима, които са обичайни тимове – ще е мъчно, както на тях, по този начин и на нас. И второто полувреме използвахме много момчета от школата, проличава си, че равнището е по-различно малко. Нормално е, нямаме дълга група, имаме хора от националните тимове, които ще се върнат в петък.

Видяхте, че на полувремето сменихме тима с други хора. Може би ни би трябвало още един атакуващ футболист, не знаем на Жека каква е травмата, нека не отидем на интервенция. Ако стане по този начин, може би ще търсим още един. Не мисля, че имаме по-голяма вариативност, нямаме такава, както предишния сезон. Търсим флангови състезател, имаме млади момчета. Дълбочината на фланговете я нямаме “, съобщи някогашната звезда на Бенфика, представен от Vsport.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР